Neagu promite că angajații CJ vor primi tichete de vacanță până la toamnă

Petre Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău a declarat că toți angajații CJ și cei ai instituțiilor subordonate vor primi tichete de vacanță până pe data de 30 noiembrie 2018.

E normal să dăm tichete de vacanță. De ce? Pentru că putem să le dăm până în luna noiembrie, iar aceste tichete sunt valabile un an de zile, de la data emiterii. Unde este lege, nu-i tocmeală. Chiar dacă îmi convine sau nu, trebuie să respect legea și deci vom da tichetele de vacanță atât la Consiliul Județean, cât și la unitățile care sunt în subordinea Consiliului Județean, a declarat Petre Emanoil Neagu.

Potrivit prevederilor în vigoare, bugetarii din instituțiile și autoritățile publice, precum și din cadrul operatorilor economici ai statului pot beneficia, până la 30 noiembrie 2018, de o indemnizație de vacanță, denumită voucher de vacanță, în cuantum de 1.450 de lei. Pentru unitățile din domeniul bugetar, voucherele de vacanță se vor acorda în limita sumelor prevăzute distinct cu această destinație în bugetul de venituri și cheltuieli aprobate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.