Primarul își ceartă subalternii

La ultima ședință pe care a ținut-o cu angajații Primăriei Buzău, în care  a prezentat rezultatele implementării programului Kaizen, Constantin Toma i-a certat pe angajații Biroului Transporturi că nu cer de muncă:

Trebuiau să facă grevă în fața ușii mele. Să strige, primare, dă-ne de lucru. Noi n-am venit la serviciu să stăm degeaba. Dar, n-a venit niciunul. La Biroul Transporturi sunt cinci angajați, care au eliberat șapte documente în șase luni! Nu se poate așa ceva. Nu e corect nici față de colegii lor care nu-și văd capul de treabă.

Primarul le-a cerut angajaților care nu au încărcare la actualele locuri de muncă să solicite sau să fie de acord cu transferul la alte birouri unde este deficit de personal.

Din păcate, refuză. Nu vor. E de lucru, de exemplu, la doamna Lungu, la Patrimoniu. Dar ei se cramponează de faptul că sunt funcționari publici și au un statut privilegiat.

Un comentariu la „Primarul își ceartă subalternii

  • 21 iunie 2018 la 13:48
    Permalink

    Sa-i certe, daca merita. Multi iau bani degeaba, isi fac cumparaturile in timpul programului, joaca Solitaire toata ziua, mai vad un film online … acum au inceput si meciurile de fotbal … griji multe … si ajung acasa seara obositi.
    Sunt si altii care muncesc, putini, dar sunt. Si astia nu merita certati.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.