Fostele inspectoare din Educație, câștigătoarele proceselor

Curtea de Apel Ploiești s-a pronunţat miercuri într-unul dintre procesele deschise de fostele şefe ale Inspectoratului Şcolar Buzău împotriva Ministerului Educaţiei, instanţa decizând suspendarea executării ordinului de suspendare a celor trei din data 27 martie 2018.

Mă bucur că s-a făcut dreptate pentru că am muncit foarte mult. Era o nedreptate ca munca de 31 de ani a unui om să fie aruncată la gunoi”, a declarat Daniela Palcău.

Din punctul meu de vedere s-a reparat o injustiţie. Alte comentarii în acest moment nu vreau să fac, a declarat Nela Wamsiedel după aflarea deciziei instanţei.

Nu ştiu câte procese să mai câştigăm ca să ne lase să lucrăm. În ceea ne ne priveşte, urmează să trimitem către Ministerul Educaţiei decizia instanţei pentru ca ministrul să ia act de ea, a declarat Florina Stoian.

2 comentarii la „Fostele inspectoare din Educație, câștigătoarele proceselor

 • 19 iulie 2018 la 17:57
  Permalink

  Non-valoarea și politicul merg mână-n mână. Cum naiba să mai înveți carte când ai astfel de exemple? Cum să-i spui unui copil, care a început să-și dea seama cum merg lucrurile în viața asta, că doar cartea îl va ajuta în viață, că „nenea” de la partid a fost ales tocmai să stea acolo pentru a ajuta oamenii care l-au votat și nu pentru propriile interese?
  Ce să ne învețe doamna educatoare? Poate sunt rău, dar … era prima când domnu’ Preda dădea ordine și dânsa le executa.
  Ne merităm soarta …

  Răspunde
 • 19 iulie 2018 la 17:50
  Permalink

  Matracucile astea au fost si vor fi pe vecie?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.