Vrancea – Evenimentul dedicat Centenarului ”100 de motociclete pentru România”

Primăria Orașului Odobești, în parteneriat cu ACS Odobești – secția moto, va organiza în data de 21.10.2018, începând cu ora 10:00, evenimentul “100 de motociclete pentru România”.

Acesta este dedicat Centenaruilui și reprezintă prima acțiune de acest gen organizat în județ. Activitatea își propune propune promovarea muzeelor ridicate în cinstea eroilor căzuți la datorie pe teritoriul județului Vrancea.

Toți participanții vor primi câte un tricou personalizat, stickere cu drapelul Romaniei și “România 100” pentru motociclete și cască, diplome de participare și alte surprize pregătite de organizatori.

Traseul, care reconstituie Drumul de glorie al Armatei Române în Primul Război Mondial și străbate localități tradiționale ale județului va avea o lungime de aproximativ 120 km pe ruta Odobești-Jariștea-Bolotești-Vidra-Vizantea-Soveja-Mărăști-Panciu-Mărășești.

Vor fi vizitate Mausoleul Eroilor de la Soveja Mausoleul Eroilor de la Mărăști si Mausoleul Eroilor de la Mărășești. La fiecare monument un reprezentant al mausoleului va oferi informații despre monument dar și despre bătăliile purtate acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.