Trans Bus vine în ajutorul elevilor

Societatea de transport călători Trans Bus va suplimenta, începând de luni, numărul de autobuze pentru a veni în sprijinul elevilor de la Colegiul Național “Mihai Eminescu”, care se vor muta la Liceul Tehnologic “Costin Nenițescu”, pentru o perioadă de doi ani de zile.

Conducerea colegiului a solicitat conducerii Trans Bus să găsească o

soluție pentru a veni în sprijinul elevilor de la Eminescu, iar reprezentanții societății au decis ca începând de luni, 22 octombrie, să

modifice programul de transport pentru autobuzele de pe două linii – 6 și 4.

Totodată, Trans Bus a înființat două zone școlare, care vor funcționa tot începând de luni, 22 octombrie: zona 118 și zona 119.

Am înființat două zone școlare: zona 118, cu plecare din Aromet – Horticolei – Dorobanți – Cart. Broșteni – Sala Sporturilor – Micro III – intră pe Transilvaniei – Micro XIV (va fi cap de linie, deservește zona) și zona 119, care pleacă din Centrul Multifuncțional de Pregătire Schengen (fosul Liceu de Poliție) și merge pe traseul liniei 3, intră pe Strada Stadionului, către Micro XIV, Bazalt, Liceul ,,C.Nenițescu” tur și retur, a declarat directorul societății, Gică Toader.

Și, tot pentru elevi, pentru a oferi o siguranță suplimentară celor care vor urma cursurile la fostul Liceu de Chimie, Trans Bus va mai înființa două noi stații de autobuz; acestea vor fi montate chiar în dreptul unității de învățământ, sensul de mers către ieșire spre Vernești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.