Brăila – Eveniment caritabil omagial „MAREA UNIRE DE SUFLET BRAILEANA”

Filiala Brăila “General Stan Poteraș” a Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”, organizează în data de 6 noiembrie, o serie de acțiuni de colectare de fonduri care vor fi folosite pentru oferirea, în luna decembrie, de pachete cu produse specifice sărbătorii Crăciunului tuturor veteranilor din Al Doilea Război Mondial.

Inițiativa aparține col. (rz.) dr. ing. Balaban Mihail, Cavaler al Ordinului „Bărbăție și Credință”, membru al Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”, filiala Brăila „General Stan Poetaș” și col. (rz.) dr. Tălpău Ionel, vicepreședinte filiala Brăila „General Stan Poetaș” a Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”.

Evenimentul va fi organziat ca unul caritabil omagial, denumit „100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE”, și va fi dedicat celor care au slujit și slujesc România sub drapelul tricolor.

Acțiunea va avea loc în foaierul Teatrului Maria Filotti din Brăila, între orele 14:00-18:30, și va cuprinde un spectacol de muzică și poezie patriotică, dar și o expoziție de fotografii, arme și echipamente militare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.