Vrancea – Fotbal județean – Începe ”Academia de Fotbal Rural în an centenar”!

Proiectul ”Academia de Fobal Rural în an centenar”, organizat de AJF Vrancea și având sprijinul DJST Vrancea este un proiect prin care vor fi înființate șase centre de juniori, în localitățile Gugești, Cotești, Golești, Cârligele,Tătăranu și Vulturu.

Proiectul prevde dotarea cu materiale sportive necesare funcționării – mingi, jaloane, scărițe, copete, etc.) a celor șase centre de juniori.

”Activitățile din cadrul proiectului vor fi prezentate pe viu la Vulturu acolo unde acest gen de centru de pregătire s-a organizat deja tocmai pentru a se putea explica punctual ce înseamnă pregătirea sportivilor după modelul clubului italian AC Milan. Asociaţia Judeţeană de Fotbal are în vedere extinderea în primăvară a programului pentru încă șase localități ce vor fi desemnate în perioada următoare după un studiu amănunțit. Criteriul de bază va fi numărul de elevi ce pot participa la antrenamente și meciuri. Proiectul în sine este parte a proiectului național “România în Miscare “derulat de Ministerul Tineretului și Sportului care urmărește atragerea populației către sport”, se mai precizează în comunicatul AJF Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.