Vrancea – competiții sportive ale IPJ Vrancea în An Centenar

Asociația Sportivă „Tomiță Lazăr”, împreună cu Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea organizează Cupa „1 Decembrie”, ce va cuprinde competiții la minifotbal, șah, tenis de masă și table.

Activitățile sportive sunt organizate în contextul Centenarului Marii Uniri și vor demara la finele acestei săptămâni.

Competițiile de șah, tenis de masă, table și minifotbal se vor desfășura în perioada 09 – 27.11.2018, iar la finalul acestora vor acorda premii.

IPJ Vrancea și Asociația Tomiță Lazăr organizează Cupa 1 Decembrie cu ocazia Centenarului Marii Uniri. La competițiile sportive, care vor debuta la sfârșitul acestei săptămâni, pot participa doar polițiști. Scopul acestor activități este acela de a comemora cei 100 de ani de la evenimentul major al anului 1918, dar și de a socializa și valorifica pe cei mai mai talentați dintre polițiști la jocurile de șah, tenis de masă, table și monifotbal. Competițiile se vor încheia aproape de sfârșitul lunii, perioadă în care va fi organizată și o ședință festivă, în cadrul căreia va avea loc și premierea, a declarat comisarul Bogdan Toader, șeful Centrului de Reținere și Arestare Preventivă, președintele Asociației Sportive „Tomiță Lazăr”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.