Concurență pe posturile scoase la concurs de Consiliul Județean Buzău

Instituția buzoiană organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi contractual de execuție vacante, din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean.

Este vorba despre inspector de specialitate, grad profesional I A – Serviciul cancelarie, Direcţia juridică şi administraţie publică locală; inspector de specialitate, grad profesional II – Biroul gestiuni şi aprovizionare, Direcţia economică; inspector de specialitate, grad profesional I – Compartimentul promovare și dezvoltare a turismului și inspector de specialitate, grad profesional II – Compartimentul promovare și dezvoltare a turismului.

Dosarele de înscriere au fost verificate, iar  toți cei  21 de candidați care au fost admiși la această etapă vor susține proba scrisă pe 11 decembrie 2018, ora 10:00, la sediul Consiliului Judeţean. 10 candidați se vor lupta pentru postul de inspector de specialitate, grad profesional I – Compartimentul promovare și dezvoltare a turismului și 7 persoane vor intra în focul concursului pentru a obține postul de inspector de specialitate, grad profesional II – Biroul gestiuni şi aprovizionare, Direcţia economică. Concurenții care vor trece de proba scrisă, vor susține mai apoi interviul pe 14 decembrie, de la ora 10:00.

Sursa: buzaumedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.