Două spectacole de Crăciun ale Johann Strauss Ensemble în aceeași zi

Primarul Constantin Toma, prezent aseară, 5 decembrie, la postul de televiziune Campus TV a declarat că în data de 18 decembrie, peste 4.000 de buzoieni vor putea asista la concertul Johann Strauss Ensemble.

Pentru că a fost anul trecut o adevărată nebunie, iar concertul Johann Strauss Ensemble a plăcut atât de mult buzoienilor, l-am rugat pe Russel McGregor să facă o excepție pentru Buzău. Să țină două spectacole la Buzău. A acceptat, dar cu condiția să fie în aceeași zi. E OK, în acest fel peste patru mii de buzoieni se vor putea bucura de spectacol. Sper să putem mulțumi în acest fel pe toți melomanii din Buzău. Anul trecut au fost în sală 2.600 – pentru că am pus scaune inclusiv pe parchet. Anul ăsta vor fi mai puține scaune, dar estimez că în jur de două mii de buzoieni vor fi în sală la fiecare spectacol, a declarat Constantin Toma.

Accesul la spectacole se va face ca și anul trecut, gratuit – pe bază de invitații distribuite de Primăria Buzău – în școli, instituții și la Sala Sporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.