Controale ale Prefecturii în Crâng

Carmen Ichim, prefectul județului Buzău a declarat la finalul ședinței Colegiului Prefectural, că se va implica în organizarea unui control amănunțit în cazul tăierilor de arbori din pădurea Crâng, semnalate în ultima vreme în spațiul public.

Potrivit declarațiilor prefectului, controlul se va realiza împreună cu toate instituțiile cu atribuții în acest domeniu, respectiv Garda de Mediu, Garda Forestieră şi Poliţie.

,,Am avut o sesizare din partea unui domn deputat cu privire la tăierile  arborilor din pădurea Crâng sau parcul Crâng. În zilele următoare voi da un Ordin al Prefectului și voi constitui o comisie de control, pentru stabilirea veridicității, adică dacă aceste tăieri s-au făcut în mod corect. Eu sunt convinsă, dar vreau să verificăm în teren acest lucru. La acest control voi participa personal, pentru că se reclamă totuși o faptă din zona mediului, acolo unde nu sunt prefect, ci spun că sunt și specialist. Mai apoi vă vom prezenta acel raport, chiar în Colegiul Prefectural”, a declarat prefectul județului Buzău, Carmen Ichim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.